Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018
Reservations for BD FACS Aria III

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
 02 
(Week )
      Add New New Event
 03        Add New New Event
B cells  Duration: 90min. 2-3:30pm>Kibler
85818  Duration: 90min. 5-6:30pm>Pylaeva
Bruderek (-3191)  Duration: 90min. 7-8:30pm>Bruderek
 04        Add New New Event
85818  Duration: 180min. 3-6:00pm>Pylaeva
 05        Add New New Event
Tumor Cells sorting  Duration: 420min. 1-8:00pm>Spyra
 06        Add New New Event
Alvino Maestri (AG Streek)  Duration: 120min. 11-1:00pm>imces
Tumor Cells sorting  Duration: 210min. 1-4:30pm>Spyra
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
 09 
(Week )
      Add New New Event
BM Sort  Duration: 60min. 3-4:00pm>Chen
 10        Add New New Event
mouse msc sort  Duration: 90min. 9-10:30am>Lennartz
AG Dodel/ Vidovic/ Neumann  Duration: 60min. 10:30-11:30am>Vidovic
B cells  Duration: 120min. 2-4:00pm>Kibler
Xeno analysis  Duration: 300min. 4-9:00pm>Michel
 11        Add New New Event
KM Neutro  Duration: 330min. 9:30-3:00pm>Kraus
Juszczak  Duration: 180min. 4:01-7:01pm>Juszczak
 12        Add New New Event
training Franziska Lang (AG Siveke)  Duration: 120min. 9-11:00am>imces
BM-Sort  Duration: 90min. 11-12:30pm>Arnold
Spyra  Duration: 120min. 2-4:00pm>Spyra
Ekaterina Pylaeva AG Jablonska  Duration: 240min. 4-8:00pm>nocharge
 13        Add New New Event
system check by BD  Duration: 120min. 9-11:00am>Administrator
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
IM268 Lunge  Duration: 120min. 8-10:00am>henneberg
AG Jablonska 85818  Duration: 300min. 11-4:00pm>Bordbari
loeffek  Duration: 60min. 4-5:00pm>Löffek
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
mouse msc sort  Duration: 150min. 9:30-12:00pm>Lennartz
loeffek  Duration: 30min. 3:30-4:00pm>Löffek
loeffek  Duration: 120min. 4-6:00pm>Löffek
Juszczak  Duration: 180min. 7:01-10:01pm>Richter
 19        Add New New Event
training Jana Auerhahn (AG Kueppers)  Duration: 120min. 8-10:00am>imces
AG Jablonska 85818  Duration: 210min. 10-1:30pm>Bordbari
B cells  Duration: 30min. 2-2:30pm>Kibler
T cells  Duration: 180min. 4-7:00pm>Patil
BM-Sort  Duration: 180min. 7-10:00pm>Arnold
 20        Add New New Event
PD-1 expression in CM  Duration: 240min. 10-2:00pm>Michel
B cells  Duration: 60min. 2-3:00pm>Kibler
Sort  Duration: 360min. 4-10:00pm>Möllmann
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
HoxB8 Sort  Duration: 360min. 8-2:00pm>Neumann
 24        Add New New Event
mouse msc sort  Duration: 90min. 8:15-9:45am>Lennartz
AG Jablonska 85818  Duration: 30min. 10-10:30am>Bordbari
AG Jablonska 85818  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Pylaeva
 25        Add New New Event
B cells  Duration: 60min. 2-3:00pm>Kibler
AG Jablonska 85818  Duration: 210min. 4-7:30pm>Bordbari
 26        Add New New Event
compensionsmaske IVxMB Af  Duration: 90min. 8:30-10:00am>henneberg
BM-Sort  Duration: 60min. 10-11:00am>Arnold
PD-1  Duration: 120min. 11-1:00pm>Michel
Tumor Cells sorting  Duration: 240min. 1-5:00pm>Spyra
 27        Add New New Event
Richter  Duration: 180min. 11-2:00pm>Richter
B cells  Duration: 120min. 2-4:00pm>Kibler
Cell line  Duration: 90min. 4-5:30pm>Chen
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30 
(Week )
      Add New New Event
B cells  Duration: 120min. 2-4:00pm>Kibler
ketchup test run  Duration: 240min. 4-8:00pm>Michel
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.