Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  June 2018

July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
       
 01        Add New New Event
Brain ECI Kristina phone 1663/ 4736  Duration: 180min. 9-12:00pm>Wagner
eci  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
On Sunday with pleasure  Duration: 30min. 3-3:30pm>Boehner
 04 
(Week )
      Add New New Event
yusi  Duration: 450min. 9:30-5:00pm>si
 05        Add New New Event
brains in ECI phone 4736 or1663  Duration: 180min. 9-12:00pm>Wagner
 06        Add New New Event
kidney for Matthias Charite  Duration: 300min. 8-1:00pm>imces
Lungen Tübingen  Duration: 90min. 3-4:30pm>henneberg
 07        Add New New Event
Nanobiophotonics AG Gunzer  Duration: 390min. 10:30-5:00pm>imces
 08        Add New New Event
ECi heart  Duration: 600min. 10-8:00pm>Korste
 09        Add New New Event
 10        Add New New Event
 11 
(Week )
      Add New New Event
 12        Add New New Event
ECi heart  Duration: 600min. 10-8:00pm>Korste
 13        Add New New Event
camera team  Duration: 120min. 2-4:00pm>imces
ECi heart  Duration: 300min. 5-10:00pm>Korste
 14        Add New New Event
LN ECi - 01781899119  Duration: 90min. 1:30-3:00pm>Merz
ECi heart  Duration: 300min. 4-9:00pm>Korste
 15        Add New New Event
Eyes ECi  Duration: 300min. 8-1:00pm>Henning
ECi heart  Duration: 600min. 1-11:00pm>Korste
 16        Add New New Event
ECi heart  Duration: 600min. 12:30-10:30pm>Korste
 17        Add New New Event
 18 
(Week )
      Add New New Event
ECi heart  Duration: 270min. 9:30-2:00pm>Korste
Merz LN  Duration: 180min. 2-5:00pm>Merz
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
ECi heart  Duration: 480min. 10-6:00pm>Korste
 21        Add New New Event
Test AK N und M und Sporen  Duration: 240min. 12:30-4:30pm>henneberg
 22        Add New New Event
training Julia Menges AG   Duration: 120min. 9-11:00am>imces
eci  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25 
(Week )
      Add New New Event
for Matthias kidney Charite  Duration: 360min. 7:30-1:30pm>imces
brains in ECI phone 4736 or 1663  Duration: 180min. 2-5:00pm>Wagner
 26        Add New New Event
eci  Duration: 300min. 1-6:00pm>si
 27        Add New New Event
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30        Add New New Event
 
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.