Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
March 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
  April 2018
Reservations for Leica SP8 MP and FLIM

May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
 02 
(Week )
      Add New New Event
 03        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 180min. 12-3:00pm>Hasenberg
 04        Add New New Event
AuNC for Ziefuss AG Barcikowski  Duration: 180min. 12:30-3:30pm>nocharge
 05        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 240min. 11-3:00pm>Hasenberg
 06        Add New New Event
CD31 DL650  Duration: 240min. 11-3:00pm>henneberg
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
 09 
(Week )
      Add New New Event
Otto  Duration: 180min. 9:30-12:30pm>Otto
Otto  Duration: 120min. 1-3:00pm>Otto
 10        Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 300min. 11-4:00pm>Bordbari
Anja whole mount check  Duration: 120min. 4-6:00pm>Hasenberg
 11        Add New New Event
IVLI 30 min 10°6 Sporen  Duration: 330min. 11-4:30pm>henneberg
 12        Add New New Event
Otto  Duration: 180min. 9:30-12:30pm>Otto
Otto  Duration: 120min. 1-3:00pm>Otto
Histokram  Duration: 60min. 3-4:00pm>henneberg
 13        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 210min. 11:30-3:00pm>Hasenberg
Histoschnitte  Duration: 60min. 3-4:00pm>henneberg
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
MP FLIM training Anna Ziefuss AG Barcikowski  Duration: 180min. 1-4:00pm>imces
 17        Add New New Event
 18        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 240min. 10-2:00pm>Hasenberg
 19        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 240min. 10-2:00pm>Hasenberg
 20        Add New New Event
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 240min. 11-3:00pm>Hasenberg
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
IMVXMB infection 24h  Duration: 300min. 11-4:00pm>henneberg
 26        Add New New Event
Inga NIRB  Duration: 240min. 11-3:00pm>Hasenberg
 27        Add New New Event
Otto  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Otto
Otto  Duration: 120min. 12:30-2:30pm>Otto
 28        Add New New Event
 29        Add New New Event
 30 
(Week )
      Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 420min. 10-5:00pm>Bordbari
           
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.