Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
  October 2018
Reservations for Workstation 1

Usage limited to 5 hrs maximum between 9:00am and 6:00pm on working days.
No restrictions outside these hours.
November 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 01 
(Week )
      Add New New Event
tayana carvalho  Duration: 90min. 10-11:30am>Carvalho
AG Engel  Duration: 120min. 2-4:00pm>Bottek
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04        Add New New Event
stitching  Duration: 60min. 10-11:00am>Wang
JV mit Robin  Duration: 150min. 11:30-2:00pm>Volke
sardari  Duration: 30min. 2:35-3:05pm>sardari
 05        Add New New Event
scale  Duration: 30min. 10:30-11:00am>Wang
endokrinologie  Duration: 60min. 11-12:00pm>Rakov
scale  Duration: 30min. 1:10-1:40pm>Wang
 06        Add New New Event
 07        Add New New Event
Fiji  Duration: 120min. 1-3:00pm>Wang
 08 
(Week )
      Add New New Event
eduardo  Duration: 240min. 10-2:00pm>sanchez
Klaudia Szymonowicz  Duration: 120min. 2-4:00pm>Szymonowicz
Trieu  Duration: 120min. 8-10:00pm>V.
Trieu  Duration: 90min. 10:30-12:00pm>V.
 09        Add New New Event
Hagemann  Duration: 240min. 9-1:00pm>Hagemann
AG Engel  Duration: 60min. 1-2:00pm>Bottek
AG Engel  Duration: 30min. 2:05-2:35pm>Bottek
eduardo  Duration: 150min. 3:05-5:35pm>sanchez
AG Jablonska 85818  Duration: 120min. 6-8:00pm>Bordbari
 10        Add New New Event
eduardo  Duration: 240min. 10-2:00pm>sanchez
Imaris  Duration: 90min. 5-6:30pm>Henning
 11        Add New New Event
AG Jablonska 85818  Duration: 60min. 8:45-9:45am>Bordbari
FlowJo  Duration: 60min. 10-11:00am>Ryl
AG Jablonska 85818  Duration: 240min. 3-7:00pm>Bordbari
Fiji  Duration: 90min. 7:30-9:00pm>Wang
 12        Add New New Event
Trieu  Duration: 180min. 5-8:00am>V.
Trieu  Duration: 150min. 8-10:30am>V.
AG Jablonska 85818  Duration: 60min. 11-12:00pm>Bordbari
 13        Add New New Event
 14        Add New New Event
 15 
(Week )
      Add New New Event
Jv mit Robin   Duration: 120min. 12-2:00pm>Volke
Odersky  Duration: 180min. 2-5:00pm>Odersky
Trieu  Duration: 120min. 5:30-7:30pm>V.
Fiji  Duration: 60min. 7:30-8:30pm>Wang
 16        Add New New Event
FlowJo  Duration: 60min. 10-11:00am>Ryl
JV_53 stitching  Duration: 120min. 11-1:00pm>Christ
 17        Add New New Event
3D Rekronstruktion  Duration: 180min. 8:30-11:30am>Schlattjan
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
 21        Add New New Event
 22 
(Week )
      Add New New Event
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
 28        Add New New Event
 29 
(Week )
      Add New New Event
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
       
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2018 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.