Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
December 2018
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
  January 2019

February 2019
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 01        Add New New Event
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04        Add New New Event
bone Calcein labeling   Duration: 120min. 10-12:00pm>Fiori
Neurons- Cpcultures 2h 24 h  Duration: 120min. 4:45-6:45pm>Borbor
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
Calcein bone  Duration: 120min. 5-7:00pm>Fiori
 07 
(Week )
      Add New New Event
milestone 2-neurons  Duration: 240min. 11-3:00pm>Borbor
Milestone 2 _Neurons  Duration: 120min. 3-5:00pm>Borbor
 08        Add New New Event
Hussner  Duration: 180min. 11:30-2:30pm>Bergmann
Milestone 2 Neurons  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Doeckel
 09        Add New New Event
milestone 2-neurons  Duration: 240min. 10-2:00pm>Borbor
Milestone 2 _Neurons  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Borbor
 10        Add New New Event
Autophagy  Duration: 180min. 3-6:00pm>Lin
 11        Add New New Event
Rab  Duration: 180min. 2:30-5:30pm>Lin
 12        Add New New Event
 13        Add New New Event
 14 
(Week )
      Add New New Event
 15        Add New New Event
Zeiss Maintenance  Duration: 720min. 8-8:00pm>Administrator
 16        Add New New Event
Zeiss Maintenance  Duration: 720min. 8-8:00pm>Administrator
 17        Add New New Event
Zeiss Maintenance  Duration: 720min. 8-8:00pm>Administrator
 18        Add New New Event
Bacterial biofilm observation  Duration: 150min. 9:30-12:00pm>Kirchhoff
Odersky  Duration: 180min. 1-4:00pm>Odersky
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
Bezgovsek  Duration: 90min. 6:40-8:10pm>Bezgovsek
 21 
(Week )
      Add New New Event
AG Brandau 3191  Duration: 240min. 10-2:00pm>Weller
Odersky  Duration: 180min. 2-5:00pm>Odersky
IF  Duration: 120min. 8-10:00pm>Wang
 22        Add New New Event
Esfeld  Duration: 180min. 9:30-12:30pm>Odersky
confocal training Veena Marathe AG Kirschning  Duration: 120min. 2-4:00pm>imces
 23        Add New New Event
Bezgovsek  Duration: 240min. 9-1:00pm>Bezgovsek
NPs  Duration: 180min. 2-5:00pm>Rojas
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
 28 
(Week )
      Add New New Event
 29        Add New New Event
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
     
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2019 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.