Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
April 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
  May 2018

June 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
 
 01        Add New New Event
 02        Add New New Event
Ecm  Duration: 60min. 12-1:00pm>Dzyubenko
Bezgovsek  Duration: 240min. 1-5:00pm>Bezgovsek
 03        Add New New Event
Bezgovsek  Duration: 180min. 9-12:00pm>Bezgovsek
Bezgovsek  Duration: 180min. 1-4:00pm>Bezgovsek
 04        Add New New Event
Biofilm microscopy  Duration: 120min. 10-12:00pm>Kirchhoff
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
 07 
(Week )
      Add New New Event
Astrocytes  Duration: 120min. 10:40-12:40pm>Schmermund
Bezgovsek  Duration: 180min. 1:30-4:30pm>Bezgovsek
 08        Add New New Event
Astro   Duration: 120min. 3-5:00pm>Schmermund
 09        Add New New Event
Kopetzki  Duration: 150min. 10:45-1:15pm>Kopetzki
 10        Add New New Event
 11        Add New New Event
Ceramide vesicel  Duration: 90min. 10-11:30am>Busch
Kopetzki  Duration: 240min. 12-4:00pm>Kopetzki
 12        Add New New Event
 13        Add New New Event
 14 
(Week )
      Add New New Event
Autophagy  Duration: 210min. 2:30-6:00pm>Lin
 15        Add New New Event
IF  Duration: 60min. 12:15-1:15pm>Mohamud
 16        Add New New Event
gH2AX  Duration: 120min. 11-1:00pm>Wolf
gH2AX  Duration: 240min. 1:30-5:30pm>Wolf
 17        Add New New Event
SIM Test  Duration: 180min. 10-1:00pm>Schmermund
Samuel  Duration: 150min. 1:15-3:45pm>Busch
20x tnc  Duration: 60min. 4-5:00pm>Schmermund
 18        Add New New Event
Sim  Duration: 240min. 8-12:00pm>Schmermund
Bezgovsek  Duration: 180min. 1-4:00pm>Bezgovsek
Zeiss Weigel SIM check  Duration: 120min. 4-6:00pm>Administrator
 19        Add New New Event
 20        Add New New Event
 21 
(Week )
      Add New New Event
 22        Add New New Event
Accounts set up  Duration: 180min. 9-12:00pm>Administrator
 23        Add New New Event
IF  Duration: 180min. 9:15-12:15pm>Farhat
Samuel  Duration: 150min. 12:30-3:00pm>Busch
 24        Add New New Event
IF  Duration: 270min. 9:15-1:45pm>Farhat
IF  Duration: 210min. 2:30-6:00pm>Farhat
 25        Add New New Event
IF  Duration: 300min. 9:15-2:15pm>Farhat
 26        Add New New Event
 27        Add New New Event
Samuel  Duration: 240min. 10-2:00pm>Busch
 28 
(Week )
      Add New New Event
Samuel  Duration: 90min. 11:45-1:15pm>Busch
 29        Add New New Event
Bezgovsek  Duration: 90min. 10:15-11:45am>Bezgovsek
gammaH2AX foci  Duration: 240min. 1-5:00pm>Wolf
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
     
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2019 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.