Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
May 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
  June 2018

July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
       
 01        Add New New Event
LPS  Duration: 240min. 8-12:00pm>Schmermund
IF  Duration: 60min. 3-4:00pm>Mohamud
 02        Add New New Event
 03        Add New New Event
 04 
(Week )
      Add New New Event
LPS  Duration: 180min. 10-1:00pm>Schmermund
Samuel   Duration: 150min. 1:15-3:45pm>Busch
 05        Add New New Event
 06        Add New New Event
Samuel  Duration: 150min. 10:15-12:45pm>Busch
 07        Add New New Event
gH2AX  Duration: 240min. 1-5:00pm>Wolf
 08        Add New New Event
Odersky/Esfeld  Duration: 150min. 10-12:30pm>Odersky
gH2AX  Duration: 240min. 1-5:00pm>Wolf
 09        Add New New Event
 10        Add New New Event
 11 
(Week )
      Add New New Event
Check problem with objectives  Duration: 150min. 7:30-10:00am>Administrator
 12        Add New New Event
Samuel  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Busch
 13        Add New New Event
maria  Duration: 300min. 10-3:00pm>zafar
gH2AX  Duration: 240min. 3-7:00pm>Wolf
 14        Add New New Event
Check issue with interlock  Duration: 30min. 7:30-8:00am>Administrator
Odersky/Esfeld  Duration: 180min. 10-1:00pm>Odersky
IF  Duration: 60min. 2:05-3:05pm>Mohamud
 15        Add New New Event
 16        Add New New Event
gH2AX foci  Duration: 240min. 1-5:00pm>Wolf
 17        Add New New Event
autophagy  Duration: 120min. 5-7:00pm>Lin
 18 
(Week )
      Add New New Event
gammaH2AX  Duration: 150min. 2-4:30pm>Wolf
Maria  Duration: 30min. 4:30-5:00pm>zafar
 19        Add New New Event
gH2AX  Duration: 30min. 1-1:30pm>Wolf
 20        Add New New Event
Maria  Duration: 150min. 10-12:30pm>zafar
Maria  Duration: 30min. 12:30-1:00pm>zafar
training Fahong Li (AG Mengji Lu)  Duration: 120min. 1-3:00pm>imces
IF  Duration: 30min. 3-3:30pm>Wang
IF  Duration: 30min. 3:30-4:00pm>Wang
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25 
(Week )
      Add New New Event
 26        Add New New Event
Scan   Duration: 240min. 11-3:00pm>Schmermund
IF  Duration: 210min. 3:30-7:00pm>Wang
 27        Add New New Event
Sim  Duration: 180min. 8-11:00am>Schmermund
 28        Add New New Event
Samuel  Duration: 180min. 10-1:00pm>Busch
 29        Add New New Event
 30        Add New New Event
 
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2019 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.