Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
June 2018
MonTueWedThuFriSatSun
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
  July 2018

August 2018
MonTueWedThuFriSatSun
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
           
 01        Add New New Event
 02 
(Week )
      Add New New Event
Samuel  Duration: 180min. 9:15-12:15pm>Busch
Samuel  Duration: 90min. 12:15-1:45pm>Busch
 03        Add New New Event
Autophagy  Duration: 210min. 10-1:30pm>Lin
Sim  Duration: 210min. 1:30-5:00pm>Schmermund
 04        Add New New Event
sim  Duration: 270min. 10-2:30pm>Schmermund
training Georg Korschunow AG Jablonska  Duration: 120min. 3-5:00pm>imces
Autophagy  Duration: 150min. 5-7:30pm>Lin
 05        Add New New Event
Odersky/Esfeld  Duration: 180min. 10-1:00pm>Odersky
Bezgovsek  Duration: 240min. 1-5:00pm>Bezgovsek
 06        Add New New Event
Maria  Duration: 60min. 10:45-11:45am>zafar
IF  Duration: 30min. 2:20-2:50pm>Mohamud
 07        Add New New Event
 08        Add New New Event
IF  Duration: 150min. 3:50-6:20pm>Wang
 09 
(Week )
      Add New New Event
Sim  Duration: 480min. 10-6:00pm>Schmermund
 10        Add New New Event
sim  Duration: 240min. 10-2:00pm>Schmermund
SIM training Klaudia Szymonowicz  Duration: 120min. 2-4:00pm>imces
Autophagy  Duration: 180min. 4-7:00pm>Lin
Fab Test  Duration: 60min. 7-8:00pm>Henning
 11        Add New New Event
Sim  Duration: 240min. 10-2:00pm>Schmermund
autophagy  Duration: 120min. 2:30-4:30pm>Lin
IF  Duration: 60min. 4:30-5:30pm>Wang
 12        Add New New Event
Maria  Duration: 150min. 10-12:30pm>zafar
sim  Duration: 240min. 3-7:00pm>Schmermund
 13        Add New New Event
Samuel  Duration: 150min. 9:30-12:00pm>Busch
Admin SIM check  Duration: 120min. 1:30-3:30pm>Administrator
 14        Add New New Event
 15        Add New New Event
 16 
(Week )
      Add New New Event
Maria  Duration: 360min. 10-4:00pm>zafar
 17        Add New New Event
Daria Frank  Duration: 150min. 1-3:30pm>Frank
 18        Add New New Event
CD31  Duration: 30min. 11:30-12:00pm>Henning
Sim  Duration: 300min. 1-6:00pm>Schmermund
 19        Add New New Event
sim  Duration: 360min. 10-4:00pm>Schmermund
CD31  Duration: 60min. 4:30-5:30pm>Henning
 20        Add New New Event
 21        Add New New Event
sim  Duration: 180min. 3-6:00pm>Schmermund
 22        Add New New Event
 23 
(Week )
      Add New New Event
sim  Duration: 240min. 9-1:00pm>Schmermund
 24        Add New New Event
Maria  Duration: 360min. 10-4:00pm>zafar
 25        Add New New Event
maria   Duration: 210min. 12:30-4:00pm>zafar
SIM of PNNs  Duration: 240min. 4-8:00pm>Schmermund
 26        Add New New Event
Autophagy  Duration: 180min. 10-1:00pm>Lin
Sim  Duration: 240min. 1-5:00pm>Schmermund
IF  Duration: 150min. 5-7:30pm>Wang
 27        Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 450min. 2:30-10:00pm>imces
 28        Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 720min. 8-8:00pm>imces
 29        Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 720min. 8-8:00pm>imces
 30 
(Week )
      Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 300min. 8-1:00pm>imces
NPs  Duration: 210min. 1:30-5:00pm>Rojas
 31        Add New New Event
Sim  Duration: 180min. 10-1:00pm>Schmermund
IF  Duration: 120min. 1-3:00pm>Mohamud
IF  Duration: 60min. 3:30-4:30pm>Wang
IF  Duration: 30min. 5-5:30pm>Li
         
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright 2019 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.