Resource Schedule
Personal Schedule
My Data
Public Calendars
Search
July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
  August 2018

September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   
 01        Add New New Event
sim  Duration: 240min. 3-7:00pm>Schmermund
 02        Add New New Event
Daria Frank  Duration: 90min. 9:30-11:00am>Frank
Sim  Duration: 240min. 1-5:00pm>Schmermund
 03        Add New New Event
Samuel  Duration: 60min. 2:10-3:10pm>Busch
 04        Add New New Event
 05        Add New New Event
 06 
(Week )
      Add New New Event
sim  Duration: 360min. 8-2:00pm>Schmermund
 07        Add New New Event
Egor synapse  Duration: 120min. 10-12:00pm>Dzyubenko
Egor synapse  Duration: 240min. 1-5:00pm>Dzyubenko
IF  Duration: 90min. 5:30-7:00pm>Wang
IF  Duration: 30min. 7-7:30pm>Wang
 08        Add New New Event
Samuel  Duration: 180min. 10-1:00pm>Busch
Egor synapse  Duration: 360min. 1-7:00pm>Dzyubenko
 09        Add New New Event
Egor synapse  Duration: 360min. 12-6:00pm>Dzyubenko
 10        Add New New Event
Egor synapse  Duration: 300min. 2-7:00pm>Dzyubenko
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 300min. 7-12:00pm>imces
 11        Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 900min. 7-10:00pm>imces
 12        Add New New Event
Schmermund (SIM processing only)  Duration: 720min. 7-7:00pm>imces
 13 
(Week )
      Add New New Event
IF  Duration: 120min. 2-4:00pm>Wang
Sim  Duration: 240min. 4-8:00pm>Schmermund
 14        Add New New Event
sim  Duration: 120min. 7:30-9:30am>Schmermund
Training for Mina and Jan  Duration: 120min. 9:30-11:30am>Dzyubenko
IF  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Li
 15        Add New New Event
sim  Duration: 360min. 10-4:00pm>Schmermund
 16        Add New New Event
sim  Duration: 360min. 10-4:00pm>Schmermund
IF  Duration: 150min. 4:30-7:00pm>Wang
 17        Add New New Event
Egor test   Duration: 60min. 1-2:00pm>Dzyubenko
IF  Duration: 150min. 2:30-5:00pm>Li
 18        Add New New Event
 19        Add New New Event
 20 
(Week )
      Add New New Event
Egor synapse   Duration: 300min. 1-6:00pm>Dzyubenko
 21        Add New New Event
 22        Add New New Event
Egor synapse  Duration: 240min. 12:30-4:30pm>Dzyubenko
 23        Add New New Event
 24        Add New New Event
 25        Add New New Event
 26        Add New New Event
 27 
(Week )
      Add New New Event
Egor test   Duration: 120min. 2-4:00pm>Dzyubenko
 28        Add New New Event
Judith  Duration: 240min. 9-1:00pm>Bezgovsek
Chinese Summer school  Duration: 240min. 1-5:00pm>imces
 29        Add New New Event
AG Brandau  Duration: 60min. 2-3:00pm>Schirrmann
 30        Add New New Event
 31        Add New New Event
   
  [Printer Friendly]


Resource:
   Month:
   Week:
   Year:



You are not logged in:
Login/Logout | Preferences | Profile

Personal Schedule | Resource Schedules | Another User's Calendar



OCF Scheduler
Release Version 2.02
Developed by ARL Biotechnology Computing Facility
Copyright © 2019 Arizona Research Labs
All rights reserved. Request permission to duplicate or redistribute in any form.