June 17 - 23, 2018
Reservations for Zeiss ELYRA PS.1 SIM/PAL-M/STORM/TIRF and LSM710
View Month
Sun
Jun 17
Mon
Jun 18
Tue
Jun 19
Wed
Jun 20
Thu
Jun 21
Fri
Jun 22
Sat
Jun 23
8:00am
             
9:00am
             
10:00am
     
Maria  Duration: 150min. 10-12:30pm>zafar
 
 
 
Maria  Duration: 30min. 12:30-1:00pm>zafar
     
11:00am
           
12:00pm
           
1:00pm
    gH2AX  Duration: 30min. 1-1:30pm>Wolf
training Fahong Li (AG Mengji Lu)  Duration: 120min. 1-3:00pm>imces
 
     
2:00pm
 
gammaH2AX  Duration: 150min. 2-4:30pm>Wolf
 
 
 
Maria  Duration: 30min. 4:30-5:00pm>zafar
       
3:00pm
    IF  Duration: 30min. 3-3:30pm>Wang
IF  Duration: 30min. 3:30-4:00pm>Wang
     
4:00pm
           
5:00pm
autophagy  Duration: 120min. 5-7:00pm>Lin